Anunţuri/Comunicate

Votați Alianța USR PLUS, votați pentru o Românie fără hoție!

Peste patru zile, pe 6 decembrie, vom avea iar alegeri. Ultimele pentru aproape patru ani de acum înainte. Dar aceste alegeri sunt esențiale pentru parcursul viitor al României. Avem de ales între perpetuarea sistemului care a adus România pe ultimele locuri în Uniunea Europeană la aproape toți indicatorii importanți și o nouă garnitură de politicieni, formată din oameni onești, fără trecut politic, uniți de câteva idealuri comune: eficiența sistemelor publice importante (învățământ, educație, sănătate), transparența actului de guvernare la toate nivelurile, justiție accesibilă și egală pentru toată lumea, un stat cu adevărat european, de la infrastructură până la veniturile cetățenilor săi.

Nu este o întâmplare că rezistența sistemului despre care vorbeam este uriașă atunci când simte că îi este amenințată stabilitatea. Reprezentanții acestui sistem care ține România captivă de 30 de ani sunt pretutindeni, traiectoriile lor profesionale și politice acoperind întregul spectru al partidelor vechi dar și al celor aparent noi, născute din facțiuni ale celor dintâi.

Candidații alianței USR PLUS se diferențiază net de toți ceilalți. Nu avem în rândurile noastre colegi pensionați la 45 de ani, care cumulează în acest moment pensie de boală și salariu de sindicalist. Nu avem pe liste candidați care să fi condus structura județeană a unui partid aflat la capătul opus al eșichierului politic. Printre noi nu se numără candidați de profesie, oameni care nu-și pot justifica activitatea din ultimii ani decât prin activism politic. Nu suntem niciunul parlamentar ales în altă circumscripție decât cea în care candidăm acum. Niciunul dintre noi nu derulează contracte cu statul, și nici nu încasează bani fără licitație de la organele administrației locale. Și nici nu suntem aparat de reciclat foști primari semi-penali dar și semi-analfabeți de la vreun sector din București.

Noi suntem oameni obișnuiți, cu cariere proprii, validați în domeniile noastre de activitate: antreprenori, ingineri, profesori sau agricultori. Noi suntem Alianța USR PLUS Călărași și vă cerem să puneți o ultimă resursă de speranță și încredere în votul pe care-l veți da duminică.

Votați Alianța USR PLUS, votați pentru o Românie fără hoție!

Comandat de Partidul Uniunea Salvați România (parte a alianței electorale “Alianța USR PLUS”),

CUI: 11200021″

realizat de Oameni Și Relații SRL

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai cautate

To Top
en_GBEnglish (UK)
ro_RORomână en_GBEnglish (UK)