Anunţuri/Comunicate

Viorel Ivanciu ripostează la acuzațiile lui Eduard Grama

“Strategiile” unui fost condamnat la pușcărie, numitul Grama

Înainte de toate, haideți sa lămurim un lucru. Ocupă legal acest om funcția din cadrul Consiliului județean, când vii de nicăieri și nu ai lucrat niciunde, poți participa la un concurs pentru asemenea funcții?

Președintele CJ și Biroul Resurse Unane, dar și alte instituții, ar trebui să lămurească această problemă pentru că sunt foarte grave consecințele…

Astfel, un fost condamnat la pușcărie, altfel priceput în toate domeniile, de la apă-canalizare, sănătate, cultură, drumuri, dar și la fotbal, a fost numit ca președinte în toate consiliile de administrație. Cum poate un fost condamnat la pușcărie să facă strategii? Ce pregătire poți avea?

Ați semănat teroare în rândul subordonaților, ați dat oameni afară și ați angajat de două ori mai mulți, ați spart uși și ați amenințat…

Voi vorbi despre toate domeniile în care fostul condamnat la pușcărie Grama și-a arătat “priceperea”, dar astăzi vreau să vorbesc despre fotbal.

Așadar, fără să dea vreodată cu piciorul în minge și fără să respire aerul dintr-un vestiar, a vrut să arate cu tot dinadinsul că se pricepe și la fotbal.

Va trebui să răspundă pentru tot ce s-a întâmplat la club în ultimii 3 ani. Pentru că știu că îi plac controalele, poate ar fi bine ca anumite instituții să înceapă să facă lumină…

-Cum s-au plătit unele arierate ale clubului de fotbal și, mai ales, cum s-a făcut finanțarea în anul 2020?
-Cum au fost rulați peste 60 de jucători (!!!) pe parcursul anului 2019, modul cum s-au făcut contractele, cine participa la încheierea lor și dacă nu cumva imixtiunile în problemele clubului au fost extrem de brutale din partea Consiliului județean
-Cum s-au cheltuit peste 300 de miliarde de lei vechi în ultimii 3 ani (se pot verifica cifrele pe site-ul ministerului de finanțe), în condițiile în care clubul are datorii la jucători în urma unor hotărâri definitive. Cum s-a asigurat finanțarea acestor plăți, pe ce suport legal? Să nu credeți că în cei 300 de miliarde sunt incluse și investițiile de la stadionul municipal. Acolo au fost bani de la Consiliul judetean, dar unele lucrări nu sunt plătite nici în ziua de astăzi.

E foarte ușor să faci gargară politică la comanda stăpânului, mult mai greu să răspunzi la întrebări, nu-i așa?!

PS 1 + 2+ 3+4: 3.500 de euro minutul jucat la Dunărea, nu-i totuși cam mult și strigător, numitule Grama, fost condamnat la pușcărie – ”beneficiar de drept al sistemului public, al privilegiilor și al bugetelor”?

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai cautate

To Top
ro_RORomână
en_GBEnglish (UK) ro_RORomână