News

Primar Daniel Drăgulin: Vasile Iliuță este un mincinos! Gargară ieftină promovată pe bani publici!

Vasile Iliuță organizează frecvent, la sediul Consiliului Județean, așa-zise conferințe de presă și convoacă unii ziariștii pentru teme importante, aruncând minciuni și folosind aceleași pretexte pentru a ataca activitatea primăriei și a primarului, a precizat pentru ARGUMENT Daniel Drăgulin, primarul Municipiului Călărași.

Daniel Drăgulin:  În ultima conferință de presă Vasile Iliuță a mințit ordinar declarând că l-au sunat patronii unei frme de retail  să- i spună că Primăria împiedică investiția de la Călărași. Am luat legătura cu conducerea companiei și vom avea un punct de vedere oficial. O să vedeți că Vasile Iliuță este un mincinos.

Nelu Bălașa: Vasile Iliuță a declarat în ultima conferință de presă că Primăria Călărași reprezintă o piedică în calea investițiilor și că singura soluție este schimbarea administrației și a primarului.

Daniel Drăgulin:  Acest lucru arată setea acerbă și nedisimulată a lui Iliuță pentru putere. Într-o perioadă când oamenii se preocupă, noi toți ne preocupăm, pentru limitarea efectelor negative ale infectării cu noul Coronavirus și reluarea vieții normale, Vasile Iliuță are o singură grijă: Drăgulin și familia lui. Nu de acum, de o bună bucată de vreme Iliuță aruncă cu petarde de fum și iese public cu gargară ieftină, plătită scump din bani publici pentru a da cu noroi în activitatea primăriei. Politica și practica primăriei privind investițiile publice și private sunt clare, profesionalizate și sunt susținute de funcționari calificați într-o instituție certificată și aprobată de Consiliul Local, totul făcându-se într-un mod legal, nu așa cum se procedează în alte părți. Nici nu suportă comparație cu activitate exaltată și hei-rupistă promovată de Consiliul Județean.

 Vasile Iliuță ce visează noaptea povestește ziua în conferințele de presă și le denumește proiecte neținând cont de rigorile urbanistice, tehnice și tehnologice, financiare și legale care guvernează investițiile publice. Înlocuiește aceste rigori cu filmulețe de ficțiune și minte grobian cetățenii. Noi nu permitem un asemenea comportament  pentru că încrederea pe care ne-o acordă cetățenii ne încarcă cu responsabilitate și prudență.

De altfel, în ultimul an, investițiile administrației liberale au atins un nivel fără precedent, atât ca volum,surse de finanțare, cât și domenii de intervenție.

De multe ori, Vasile Iliuță își depășește aria de activitate invadând, cu așa-zise proiecte, spații din competența municipiului Călărași. De altfel, pentru teritoriul județului, care ar trebui să fie grija lui principală, nu a făcut decât câteva ciosvârte de drumuri care satisfac interesele lui particulare sau interese de grup, aici incluzând și  primari.  Atacul acesta disperat se datorează realității că stau foarte bine în cursa pentru Primăria Călărași, iar el nu are un candidat care să  aibă semnificație în această competiție și care să-l urmeze fără crâcnire.

Concluzia conferintei? Fapte “mari” pentru oameni mici!

A consemnat   Nelu Bălașa

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai cautate

To Top
ro_RORomână
en_GBEnglish (UK) ro_RORomână