News

Viorel Ivanciu: Vasile Iliuță, Eduard Grama sunteți o rușine !!!???

Nelu Bălașa : Viorel Ivanciu , după ani de zile în care  Vasile IIiuță și Eduard Grama au atacat fără întrerupere PNL te-ai hotărât să replici. De ce!!!???

Viorel Ivanciu: Nu sunt replici. Sunt președintele organizației municipale  PNL cea  mai mare organizație politică locală din județ și  vreau să spun cum stau de fapt lucrurile,  pentru ca cei care au încredere în  noi,în PNL să  cunoască adevărul.

Fără studii  (cele făcute la „fără să înveți” sau la instituții obscure  nu se pun) și fără vre o expertiză serioasă dar cu un tupeu maxim Vasile Iliuță și Euard Grama s-au cocoțat pe valul încrederii în PNL și în cârdășie cu PSD cred că pot submina încrederea în oamenii  care au făcut lucruri pentru călărășeni și să compromită proiectele serioase puse în practică de liberali.

Fără morală , fără caracter , fără educație, Vasile Iliuță și Eduard Grama pozează  în arhanghelii dreptății,  într-un dispreț general față de oameni, față de reguli și față de lege.  Ei au încercat să facă legea…legea lor…

Vasile Iliuță este un băiat de la țară care a făcut mulți bani  și a venit la oraș cu un comportament de Dinu Păturică, cu  multe frustrări, arogant,agresiv și cu multe aere de superioritate pe care le varsă în spațiul public. Mânuiește cu abilitate săgeata Eduard Grama.

Eduard Grama condamnat și Vasile Iliuță inculpat fac procese de conștiință liderilor liberali locali ,care nu au nici o calitate oficială în vreun dosar penal. Hoții strigă hoții.

Atâta timp  cât oamenii de bună calitate,elitele din acest oraș nu se vor implic în politică,în viața comunității indivizi de teapa lor vor mai apărea și vor dori să ne conducă.Vestea bună e că ei vor dispărea rapid  și nu va mai auzi nimeni de ei…a declarat viceprimarul municipiului Călărași Viorel Ivanciu,pentru Argument.

 A consemnat Nelu Bălașa

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai cautate

To Top
ro_RORomână
en_GBEnglish (UK) ro_RORomână