Evenimente

Vasile Iliuță… OUT ! – nu mai este președintele consiliului județean; Vali Barbu este noul președinte al consiliului județean Călărași.

motto 1: eu te-am făcut eu te omor

Răducu Filipescu omul care a construit PNL călărășean l-a învins pe Vasile Iliuță.

 Pus pe lista de consilieri județeni a PNL și apoi președinte de consiliu județean de către  Răducu Filipescu  , Vasile Iliuță a început din prima zi o luptă aprigă împotriva lui Filipescu și a oamenilor lui , cei mai mulți fiind cei cu care Filipescu a construit PNL, o echipă cu care domină scena politică călărășeană de 16 ani.

motto 2: semeni vânt culegi furtună

Vasile Iliuță  s-a aliat cu oricine  pentru-al elimina pe Filipescu…cu PSD-iști,cu PNL-iști (foarte puțini) foști milițeni,foști securiști,ciripitori,turnători,trișori,lingușitori,profitori ,curve masculine și feminine pentru a scoate la lumină probe care să-l încriminize pe Filipescu.

După patru ani conflictuali Vasile Iliuță a fost dat afară din PNL și pe cale de consecință și din funcția de președinte al consiliului județean.

Prefectul județului Marian Stoica a emis ordinul (care este executoriu) nr.240/31.07/2020 privind constatarea încetării de drept,înainte de expirarea duratei normale a acestuia, amandatuli consilierului județean Vasile Iliuță  și pe care de consecință, conform legii, Vasile Iliuță nu mai este președintele consiliului județean Călărași

Acest lucru nu este o tragedie,ba mai mult e un lucru firesc într-o democrație mai ales când tu (Vasile Iliuță) capeți încrederea PNL  dar ții sus stindardul PSD adversarul fundamental al PNL,faci o politică cu și pentru PSD-iști,dai afară PNL-itii care au alergat pentru tine în campanile și angajezi PSD-iști în locul lor.

Vasile Iliuță a fost un exhibiționist  la evenimente publice a le conducerilor PSD la care nu lipsea. În schimb nu participa la evenimentele publice al  PNL-iștilor. L-a primit în biroul său pe Dragnea,pe Dăncilă s.a. când încă  mai era ” PNL-ist”. El nu a făcut o clipă politica PNL și nici nu s-a ascuns , de aceea  este lamentabilă atitudinea lui de mai rămâne în funcție după modelul(concediu medical) candidatului său la primăria ,Marius Dulce …căci dulce e să te lingi pe degetele de la stupul cu miere al banului public.Este de notorietate public că Iliuță este la căruța intereselor lui Stănescu și Ciolacu șefii de la centru ai PSD care au sacrificat ca și predecesorii săi  filiala locală a PSD pentru nu știu ce le-a promis Iliuță…

motto 3: în întuneric nici umbra nu te mai urmează

De o bună bucată de vreme o parte  primarii care i-au promis lui Iliuță că îl urmează la PSD,dau semne că nu,Iacomi nu va fi cu el și binențeles susținătorii din PSD  ai lui Iacomi îl vor părăsi..I-a rămas  fidel Marius Dulce căruia îi susține campania elecorală și i-au rămas fideli  angajații din aparatul președintelui:  colonelul Bogdan Mihai,colonelul Paraschiv,falsul colonel Dragu  și alții care pleacă și ei “de la măcelărie” odată cu președintele onsiliului  județean..,.ce să-I faci aceasta-I legea…ați jurați să fiți slujitori ai legii….și ce ați făcut!!!???

Acum ,după ce lumea va afla că nu mai e președinte de consiliu județean vom vedea cine mai rămâne….?

Orice zbatere,orice declarație,orice acțiune…sunt inutile…Vali Barbu este noul președinte al consiliului județean Călărași.

Nelu Bălașa

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai cautate

To Top
ro_RORomână
en_GBEnglish (UK) ro_RORomână