Evenimente

Neagu Rodica: Avem o școala frumoasă și luminoasă, înnoită și pregătită să vă primească

După aproape doi ani de eforturi și preocupări școala în care voi o să învățați am reabilitat-o și am înnoit-o .

Domnul primar Daniel Dragulin a alocat fondurile necesare pentru ca localul școlii să ofere toate condițiile. Am renovat și modernizat toate toaletele. În toate  corpurile de clădire avem toaleta în interior. S- au modernizat săli de clasă, holuri și birouri.

Am făcut toate pregătirile necesare și avem asigurate toate materialele sanitare și de protecție cumpărate prin grija și efortul municipalității.

Fiecare copil va beneficia de mască de protecție gratuită,dezinfectant de mâini și de toată atenția,grija și dragostea noastră.

De aceea dragi părinți îndemnați pe copii să vină fără teamă la școala unde profesorii și învățătorii ii așteptăm cu drag.

Școala are asistentă medicală proprie și un cabinet medical nou

Succes și un an nou şcolar cât mai bun! La început de nou an școlar, vă doresc tuturor elevilor un an plin de reușite și de învățături bune, să vă respectați profesorii, să-i urmați cu încredere pe cei demni de admirat și să vă iubiți părinții, apreciind eforturile lor de a vă oferi tot ce e mai bun și răsplătindu-i cu câte o bucurie!

Să nu uitați să și citiți, să vă și distrați, să vă faceți prieteni…

Profesorilor le doresc mult spor în munca lor, răbdare și cât mai multă înțelepciune pentru a forma cât mai frumos elevii pe care-i au!

Părinților le doresc cât mai puține emoții și încercări, să aibă copii buni și cuminți, de care să fie mândri! Și tot ce faceţi, să faceți cu multă iubire şi dăruire și nu veți da greş niciodată!

prof.Rodica Neagu

Director

Școala Gimnazială „Carol I” Călărași

Stimați părinti, elevi, colegi, stimată comunitate,

curând vom păși în noul an școlar, 2020-2021. Acest nou an școlar debutează puțin diferit față de anii anteriori. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să ne fie teamă, ci inseamnă că trebuie să fim puternici, curajoși, să facem echipă, să mergem înainte și astfel totul va fi bine. Noi, personalul Școlii Gimnaziale „CAROL I” Călărași, sprijiniți de Primaria Municipiului Călărași, Consiliul Local, Inspectoratul Școlar Județean Călărași, ne străduim să asigurăm desfășurarea în cele mai bune condiții a activității școlare în instituția noastră de învâțământ.

Dragi copii, vă așteptăm cu drag să reveniți la școala cu forțe proaspete și dorința de a afla lucruri noi!

Multumim tuturor celor care ne-au fost aproape la nevoie și vă dorim tuturor să fiți puternici, să ne fiți alături pentru a reuși ! Un an bun cu sănătate !!!

Cu respect,

Cami Buzduga – director adjunct la Școala Gimnazială „Carol I” Călărași

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai cautate

To Top
ro_RORomână
en_GBEnglish (UK) ro_RORomână