Evenimente

Valentin Barbu: Vasile Iliuță și acoliții lui recidivează, au intrat prin efracție în biroul președintelui consiliului judetean.

După precedenta forțare (vezi cazul Ecoaqua) Vasile Iliuță și acoliții lui recidivează .

Marți in jurul orei 9 Vasile Iliuță a intrat prin efracție în biroul președintelui consiliului județean

Vasile Iliuță fost președinte al consiliului județean nu mai are nici o calitate oficială din 31 iulie 2020. Am fost în jurul orei și i-am găsit pe Vasile Iliuță la șueta cu Eduard Grama în biroul președintelui consiliului județean , a declarat pentru Argument Valentin Barbu Președinte interimar al consiliului județean

Am sunat la 112. Este o sfidare a Autorității și a Legii. Se inscrie in nota generală a lui Vasile Iliuta și “Supșilor” lui de nesupunere civică.

 Echipajul de poliție a constatat prezența celor doi in biroul din sediului consiliului județean, a declarat Valentin Barbu cel care girează oficial și legal funcția de președinte al consiliului județean

Este obsesivă și patologică dorința și preocuparea lui Vasile Iliuță de a se exhibiționa drept “ Șeful Județului”

Acest fapt completează un cult al personalității grețos și grobian pe care nu-l am mai văzut de la Ceaușescu încoace . Trădează semne ale unei afecțiuni!!!???.

Se înscrie in practica amenințătoare și abuzivă a lui Vasile Iliuță și acoliților lui de forțare a instituțiilor (vezi cazul Ecoaqua unde a pierdut toate procesele . Și acolo a intrat cu forța in biroul directorului)

Iliuță are o politică generală de a menține abuziv în unele postură din instituțiile publice fideli care să-I facă jocul destabilizării instituțiiilor pentru ca apoi cu ajutorul propagandei să invoce incompetența șefilor acelor instituții.

Chiar nu vede nimeni aceste excese?

În acest moment Vasile Iliuță nu mai controlează nici o instituție publică.

Nelu Bălașa

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai cautate

To Top
ro_RORomână
en_GBEnglish (UK) ro_RORomână