Evenimente

Înscenare și impostura, nerespectarea regulilor și a legilor țării, încercarea de a face propria lege trăsături, definitorii a grupării organizate Iliuță

De o penibilitate  rar întâlnită , un politicianism grobian, doi inși care nu prea s-au întâlnit cu cartea și cu educația Vasile Iliuță și Ion Samoilă-doi “Dinu Păturică” contemporani -în încercarea lor de a rămâne agățați de putere, au oferit azi un spectacol jalnic  opiniei publice, cetățenilor și au jucat o scenetă de prost gust pozând în liderii salvatori ai județului.

Lacheii din spatele lor și recuzita nu au lipsit în filmarea care încercă să manipuleze opinia publică. O prosteală pe față însă nu toată lumea e proastă .

Având în vedere „nuș” ce legi , cică s-au întâlnit în ședință de consiliu județean  și au luat hotărâri  și mai ales pofta lui Iliuță, liderul lor suprem, l-a pus președinte de consiliu județean pe Ion Samoilă.

Documentele le-au depus la registratura consiliului județean „sîc”.   Secretarul județului nu și-a dat avizul de legalitate, practic nu s-a implicat în mascarada organizată de consilierii PSD-iști, iar prefectul județului consideră că acționează” în legea lor” .

Ca defiecare dat cînd a intrat în coliziune cu legea grupare organizată a lui Iliuță va pierde.Dezastrul se va vedea după alegeri…

Nelu Bălalșa

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai cautate

To Top
ro_RORomână
en_GBEnglish (UK) ro_RORomână