Politica

Nu există alternativă la Drăgulin Primarul în funcție surclasează fără drept la toate capitolele pe toți ceilalți contracandidați

 motto: Tot ce vedem în jurul nostru, a fost creat de oameni nu mai deștepți decât noi. Noi putem influența lucrurile, să le schimbăm și să creăm alte le noi.

Pe măsură ce campania electorală se consumă se conturează tot mai mult  ideea că nu există alternativă la Drăgulin.

Dacă luăm de exemplu spre comparație energia și vizibilitatea , ritmul  și intensitatea aparițiilor un  manuchi de contracandidați nu fac cât Drăgulin .

Toată politica contracandidaților, toți o apă și un pământ, se rezumă la atacul la Drăgulin.  Cu toate aceste Drăgulin este politicianul care inspiră populației încredere în cel mai mare măsură. Lipsa de substanță a candidaților celorlalte partide  se vede si din faptul că Drăgulin este atacat și de candidații la consiliul local pentru că nu au teme, nu au programe, nu au niște idei clare, nu au discurs.

Călărășenii ar trebui să se gândeacă la capacitățile reale de a fi primar ale celor care s-au inscris in cursă.

Eu am ales să îl susțin pe Drăgulin.Iată câteva trăsături care îl fac eligibil pentru funcția de primar :

Drăgulin tratează în egală măsură fiecare călărășean cu respect și considerație. El este primarul tutror călărășenilor. De aceea nu are o atitudine conflictuală și nici nu răspunde atacurilor la adresa sa. Mai mult el nu-și atacă contracandidații și nici pe criticii săi. Drăgulin este echiilibrat și tolerant.

Drăgulin insuflă încredere celor din jur. Cum face asta? Are o viziune clară, arată empatie și oferă un exemplu tuturor.Ca lider, este  tot timpul încrezător, motivează oamenii prin puterea exemplului personal, și dă dovadă în același timp de bunătate și generozitate. Aceste aspecte funcționează de minune împreună și îl  ajută să câștigie respectul celor din jur.

Drăgulin are răbdare! Răbdarea înseamnă curaj – este de fapt testul suprem care verifică dedicarea ta față de obiectivele pe care și le-a propus. Calea către succes este întotdeauna dificilă, însă adevărații lideri de succes înțeleg când e momentul să abandoneze cauza și când trebuie să rămână pe același curs de acțiune.

Pentru viziuneal ui  este destul de îndrăzneață, găsește sute de motive pe care le invocă pentru a nu justifica ideea „Nu poate fi făcut”.

 De asemenea, sunt existpă numeroase persoane care se îndoiesc de reușita lui.

Tratează totul cu răbdare și analizează cu atenție toate aspectele de care trebuie să țină cont pentru ca proiectele durabilă să reușească.

Drăgulin pune  pasiune. Lui îi place ceea ce face. Este obsedat de munca la primmărie.Indiferent de rezultatele foarte bune nu este mulțumit pe deplin. . Încearcă tot timpul să își mărească performanța, să facă lucruri mai bune și mai mărețe.  Conduce prin puterea exemplului  nu doar pentru că a  auzit că așa e bine – este deplin convins de asta.

Drăgulin inovează.Inovarea este esențială în administrația publică! Nu e vorba doar de a obține succes, ci de a supraviețui. Acest lucru e valabil în orice sistem în care resursele sunt finite și posibilitățile de extindere sunt nenumărate.

Liderii adevărați sunt inovatori. Indiferent dacă e vorba despre idei, tehnologie sau organizare, inovarea este singura modalitate prin care vei putea face față provocărilor.

Drăgulin are putere de concentrare. Foarte mulți sunt de părere că liderii iau decizii de importanță majoră. Totuși, aceiași oameni spun că deciziile luate nu sunt tocmai populare. Adevărul e undeva pe la mijloc.

Nici una dintre opinii nu ține cont de fapt de focus și de importanța sa. Pentru a fi un lider de succes nu poți transforma lucrurile minore în chestiuni majore. Dacă vei face asta, vei fi distras de la lucrurile cu adevărat critice și vei fi depășit de competitori.Pentru a se putea concentra pe chestiunile critice Drăgulin  si-a  dezvoltat  o așa-numită „ignoranță selectivă”. Altfel lucrurile mărunte vor ajunge să –l  doboare.Asta înseamnă  că Drăgulin are putere de concentrare.

Drăgulin este ferm,acționează curajos și este de neclintit. Într-un cuvânt – stoicism. Este pur și simplu inevitabil. Este des  pus în situații dificile, fie că va fi vorba de greșeli costisitoare, eșecuri neașteptate sau inamici fără scrupule.

Secretul succesului  său stă în acceptarea și anticiparea acestor lucruri în avans, în așa fel încât să nu –l ia nimic pe nepregătite. Își antrenează mintea, ia în calcul și cele mai sumbre scenarii și își reglează reacțiile impulsive.

 Drăgulin  are inspirație și perseverență. Drăgulin este  un lider de success. Nu e chiar atât de ușor pe cât pare. Drăgulin  întrunește o serie de calități, are o anume mentalitate, și este +- orientat într-o anume direcție.

Drăgulin este alături de oameni.

Se concentrează  pe relația cu oamenii și caută să îi ajuțiecu tot ce poațe, în loc să te concentrezi doar pe lucrurile pe care le poat eface pentru sine.Pentru aceasta Drăgulin este o persoană mai A devenit un lider respectat și apreciat. Este o persoană  pe care mulți o admiră. Este și secretul longevității sale în politică și pentru care și-a păstrat încrederea oamenilor

Drăgulin este pozitiv. A reuțit să creeze o cultură a optimismului în primărie. Urcușuri și a fost și vor fi  fi tot timpul, însă pozitivitatea este  tot timpul elementul care va face lucrurile să meargă înainte. Pentru asta a avut  curaj și încredere: că poate face din imposibil ceva perfect realizabil.

Drăgulin este perseverent.Foarte mulți se opresc și sunt dispuși să renunțe la tot de la primul eșec.Drăgulin a  aflat că orice reușită necesită timp și calea parcursă până la a o obține poate fi pavată cu destul de multe eșecuri.

Unul dintre secretele succeselor  lui Drăgulin este și perseverența – acea abilitate și voință de a continua dincolo de acel punct în care foarte mulți alții au renunțat.

Drăgulin are intuiție. Intuiția e ca și înțelepciunea – poate fi îmbunătățită cu timpul, dacă este exersată. Trebuie să o ai, totuși.Drăgulin o are. Este însă pregătit? Pentru deciziile bune în baza intuiției, este aprecia Dacă intuiește greșit, va fi exact pe dos și va trebui să își asume asta.

Drăgulin un om inzestrat cu o voință si o motivatie puternică, dar si cu competențe profesionale și manageriale. Drăgulin valorifică permanent spiritul sau de inițiativă, lansându-se permanent în proiecte noi și perseverând in ciuda problemelor sau eșecurilor. Mai mult, încurajează inițiativa angajatilor săi, deleagă responsabilități, fiind conțtient că nu poate excela in toate domeniile.

Votul de încredere al călărășenilor pentru mine înseamnă o responsabilitate enormă. De fiecare dată îmi asum răspunderea și voința de a contribui la dezvoltarea orașului. Succesele și rezultatele pe care le avem în localitate se datorează echipei unite și competente cu care lucrez la primărie. Fără sprijinul călărășenilor nu am fi reușit tot ce ne-am propus. Suntem uniți și de aceea  vom obține rezultate și în viitor, a declarat primarul Daniel Drăgulin pentru Argument

Nelu Bălașa

Comandat de Partidul Național Liberal filiala Călărași , produs de OSR Oameni si Relații SRL cod AEP 21200012

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai cautate

To Top
ro_RORomână
en_GBEnglish (UK) ro_RORomână