Evenimente

Nocturna o țeapă pe banii publici… un morman de fier vechi uzat moral, ineficient , energofag și păgubitor

Nocturna de la stadionul  municipal, achiziționată de Grama pe banii consiliului județean încredințați se Iliuță, o tichie de mărgăritar  este o mare țeapă.  Insatalația este uzată moral și este pe becuri incadescente. Consumă de  patru ori mai mult decât o instalație pe leduri.

Din ce în ce mai mult gura lumii vorbește despre legătura  strânsă dintre Grama și Iliuță ca având la bază asumarea prin semnătură a lui Grama a „megaproiectelor”administrației Iliuță.Așa o fi?

De aceea  au dat-o si proprietarii. Ca să scape de ea(o pagubă) pentru că îi costa mai mult dezafectarea. Așa au făcut-o pe banii fraierilor de la Călărași „niște gâște” dulci așa cum sunt cunoscuți în lumea fotbalului  Vasile Iliuță  și  Eduard Grama.

Așa cred cei de la București.La Călărași lipsa de vigilență a „organelor”    a făcut posibilă o mega-afacere . Demontarea, transportul,montarea ,punerea în funcțiune aproape 300 miliarde de lei. Gestionarea acestui buget înseamnă influență,interese. O primă consecință se pare că Vlase a ajuns susținător infocat al lui Iliuță în urma unor lucrări la nocturnă.  

Conducerea clubului Dunărea trebuie să vină în fața opinie publice și să spună cât a costa t aducerea mormanului de fier vechi la Călărași,cât costă întreținerea și cât costă folosința  per meci comparativ cu instalațiile de nocturnă performante.

Se aude tot mai des prin târg că Dunărea are o situație financiară atât de dezastruoasă  înct nimeni nu o mai poate salva.

Și atunci?

Rapid un audit independent și tragerea la răspundere a  a tuturor care au făcut ce au vrut cu banii publici, de la alocare până la cheltuire(rispipire).

Nelu Bălașa

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai cautate

To Top
ro_RORomână
en_GBEnglish (UK) ro_RORomână