Evenimente

Linuță primar la Frăsinet

Linuță un copil bun și iubit a ajuns un adult matur și responsabil, speranța oamenilor din comuna Frăsinet pentru un trai mai bun și o comună mai frumoasă. Am  fost în weekend cu el și numeroasa lui echipă în campanie. Ne -a însoțit  și Iulian Iacomi –primarul orașului Lehliu –Gară, mentorul și promotorul lui Alin Ploeșteanu, alintat Linuță de toți locuitorii comunei Frăsinet.

Oamenii au primit cu bucurie și speranță pe Alin Ploeșteanu și oferta lui electorală. Cetățenii s-au arătat încrezători în puterea candidatului PNL de a face schimbările necesare și sunt convinși că  Alin Ploeșeteanu va fi noul Primar.

Sunt convins  că Alin Ploeșteanu candidatul nostru va câștiga alegerile și că vom avea o majoritate confortabilă în consiliul local, ceea ce ne va permite să promovăm proiectele cuprinse în programul electoral și pentru care v-ați dat acordul,  a declarat Iulian Iacomi, pentru Argument.

Echipa noastră liberală va câștiga și alegerile pe județ iar Valentin Barbu va  fi noul președinte al consiliului județean în acest fel fiind îndeplinite toate condițiiile să face lucruri bune și utile pentru comunitatea Dumneavoastră.

 Vă mulțumesc pentru încredere și sprijinul vostru, consătenii și prietenii mei. Vă port respect și considerație și voi face tot ce pot ca să ne fie mai bine. Pe 27 septembrie veniți la vot  să votați candidații PNL,a declarat Alin Ploeșteanu.

Nelu Bălașa

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai cautate

To Top
ro_RORomână
en_GBEnglish (UK) ro_RORomână