Anunţuri/Comunicate

DEZASTRU IN URMA PUCISTILOR DE LA ECOAQUA

   In cele cateva luni cat au “stapanit”  mosia lor ECOAQUA, asa cum au considerat-o ei, pucistii  au fost ocupati numai in a-si numi oameni supusi, dar neprofesionisti, in posturi cheie.

   Au fost semnate contracte de servicii cu dedicatie, fara procedurile legale ,numai cu semnatura directorului general al unitatii, fara a avea prevazute sume financiare in buget. Au realizat majorari de salarii de 50% la  anumite persoane ce le slujesc  si le apara abuzurile, numai dupa criterii subiective, fara justificarea necesitatii.

    Finul lui nutu, numit de el director comercial a demisionat cu o zi inainte de a fi preluata conducerea legala a ECOAQUA, dar acelasi nutu in ultima lui zi de director general, l-a numit pe vechea functie de administrator de retea, dar cu salariu de director, care este cu 40% mai mare decat seful de serviciu in subordinea caruia se afla. Asa au inteles ei sa respecte ierarhia profesionala si de competente.

    Au angajat intr-o luna 14 persoane, in compartimente si puncte de lucru unde nu era nevoie de ei.

   Salariatii cei mai multi de la ECOAQUA, care au trecut prin zilele de teroare instituite de conducerea ilegala, pucista, condusa de Iliuta, ar trebui acum sa sanctioneze la vot astfel de comportamente,  incat aceste persoane sa nu mai acceada niciodata in functii publice.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai cautate

To Top
ro_RORomână
en_GBEnglish (UK) ro_RORomână