Anunţuri/Comunicate

S-au stopat ilegalitățile la Ecoaqua

LOGO ECOAQUA

            Ilegalitatea comisa la ECOAQUA S.A. in data de 13.05.2020, a fost stopata in sedinta A.G.A. din data de 07.09.2020, inainte de finalizarea dosarelor incepute in justitie. Astfel, prin creearea unei noi majoritati a actionarilor Ecoaqua S.A. ( urmare in principal a pierderii functiei de presedinte a Consiliul Judetean de catre domnul Vasile Iliuta ), s-a luat masura anularii hotararilor A.G.A. din 13.05.2020.

            La momentul actual, consiliul de administratie este format din 5 membrii ( prin demisia domnilor Iorgovici Claudiu si Zavalas Liviu Marian  ) . Completarea Consiliului de Administratie se va face prin ocuparea celor doua locuri vacante de catre persoanele aflate pe lista scurta in urma selectiei din anul 2016 si care au indeplinit criteriile.

            S-a luat imediat masura revocarii din functie a directorului general Nutu Marcel, numit fara nici o baza legala ( nu selectie, nu verificari, nimic ) si a fost numit pe acest post domnul Neacsu Constantin, acesta fiind urmatorul din lista rezultata in urma selectiei efectuate in anul 2016 pentru postul de director general.

            Se va putea astfel actiona, in deplina legalitate si cu respectarea aranjamentului institutional, pentru reluarea eforturilor de finalizare a contractului de finantare POIM 2014-2020. Acesta reprezinta obiectivul principal aflat pe lista Consiliului de Administratie.

            In subsidiar, Consiliul de Administratie a fost imputernicit de A.G.A. operator sa faca o analiza a situatiei financiare a operatorului regional, situatie care nu s-a imbunatatit cu  nimic prin eforturile celor care au dorit schimbarea ilegala a conducerii ECOAQUA S.A.

Consiliul de Administratie va analiza toate deciziile conducerii interimare in vederea anularii abuzurilor savarsite in perioada mai-septembrie 2020.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai cautate

To Top
ro_RORomână
en_GBEnglish (UK) ro_RORomână