Business/Economie

Emil Dumitru , bune practice pentru irigații în județul Călărași

Joi,5 noiembrie 2020, Emil Dumitru secretar de stat în Ministerul Agricullturii și Derzvoltării Rurale a răspuns unei invitații a fermierilor din județul Constanța și a fost prezent la Făurei împreună cu fermieri călărășeni pentru  a prezenta experiența, bunele practice din Ulmu și Făurei cu privire la irigații.

Absolvent al facultăţii de drept, Emil Dumitru are un master în horticultură, cursuri în viticultură, și este recunoscut pentru experiența sa în politici publice agrare.Fermier din pasiune, Emil Dumitru subliniază mereu dorința sa permanentă de studiu și de perfecționare, dar și importanța ca tinerii să se implice în agricultură

Stația de la Faurei din amenajarea Mostistea VI, judetul Calarasi, a fost pornită pe 13 iulie 2020, dupa mai bine de 20 de ani de nefuncționare. Stația deservește 54.000 ha. Emil Florian Dumitru,   le-a spus fermierilor constănțeni că în doar șase luni a fost repusă în funcționare stația care deservește mai bine de 50 de mii de hectare și a mulțumit fermierilor din Ulmu și Făurei care s-au implicat în acest proiect cu utilajele și , timpul  lor.

 Emil Dumitru s-a implicat personal în acest proiect. Discuțiile de joi  au pus în lumină respectul și considerația profesională a fermierilor prezenți. Pentru fermieri tânărul secretar de stat reprezintă speranța  de mai bine și pentru implementarea unor politicile publice  necesare și așteptate  în agricultură.

 Nu există nu se poate! Cu pasiune și implicare, cu resurse puține cu tenacitate și preocupare am reabilitat  împreună cu fermierii de la Ulmu și Făurei stația de irigații care generează investiții private ale fermierilor în sisteme de irigații de milioane de euro,a declarat Emil Dumitru.

Nelu Bălașa

Comandat de: Partidul Național Liberal -Filiala Călărași

Realizat de: OSR – Oameni Și Relații S.R.L.

CUI Mandatar Financiar Coordonator :11200025

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai cautate

To Top
ro_RORomână
en_GBEnglish (UK) ro_RORomână