Anunţuri/Comunicate

Sunt Simona-Maria VLĂDICA, Președintele Organizației Județene a PMP Călărași și candidez la alegerile ce vor avea loc în data de 06 decembrie 2020 pentru a fi Deputat în Camera Deputaților din Parlamentul României.

Înainte de orice, vă rog să primiți mulțumirile mele pentru toate voturile pe care mi le-ati acordat la alegerile trecute. Voturile obținute de la dumneavoastră m-au responsabilizat și determinat să merg mai departe în lupta mea pentru Călărași și pentru țara mea frumoasă. Așadar, m-am înscris în această bătălie electorală din respect pentru alegătorii mei, dar și din dorința de a ajunge să vă reprezint interesele în Parlament. Dacă voi ajunge Deputat înseamnă că am reușit să îmi îndeplinesc obiectivul pentru care am intrat în politică, acela de a ajuta cât mai mult oamenii

În acest context al pandemiei când unii conducători par a-și fi pierdut complet rațiunea și echilibrul așa cum se vede din deciziile pe care le iau, este nevoie de parlamentari responsabili, bine ancorați în realitate, capabili să ia decizii corecte și sănătoase pentru toate categoriile socio-profesionale, pentru tot poporul și pentru toți copiii noștri.

Avem nevoie, mai mult ca oricand, de parlamentari implicați și responsabili, buni creștini, care să iubească și să apere biserica (căci biserica ne-a ținut uniți peste veacuri!), păstrători ai tradițiilor și valorilor care ne definesc ca neam, ca români, de oameni care au crescut copii și care știu ce e greul.

Ca mama a 4 copii vă asigur că voi milita în permanență pentru dreptul copiilor noștri la o educație corectă care să îmbine cunoașterea intelectuală cu formarea morală și spirituală. Copiii noștri sunt viitorii adulți care vor activa în societate și care vor avea grijă de noi atunci când vom fi bătrâni, așa că trebuie să fim foarte vigilenți și atenți cum îi creștem și cum îi educăm!

Ca buni români avem datoria morală de a ne preocupa de promovarea sănătății psihice, fizice, morale și spirituale a poporului român. Eu, Simona-Maria VLĂDICA îmi iubesc țara, poporul și îmi doresc să fiu în Parlamentul României pentru a putea contribui la creșterea economică a acestei țări și a acestui județ, pentru a putea apăra și promova patrimoniul cultural și spiritual național, tradițiile și obiceiurile noastre transmise din moși strămoși. Nimeni și nimic nu este mai presus de poporul român, iar noi, românii, suntem chemați, astăzi, mai mult ca oricând să luptăm pentru a ne păstra identitatea noastră de neam și de țară, valorile și tradițiile, precum și tot ce avem noi mai bun.

Sunt de părere că Parlamentul României are nevoie de un suflu nou, de oameni noi care înțeleg problemele concetățenilor lor cu adevărat, pentru că sunt, de fapt, și problemele lor. E nevoie de oameni hotărâți, dispuși să schimbe mentalități, să pună în MIȘCARE sisteme învechite și birocrate, oameni care să miște România și Călărașiul în direcția potrivită.

Ca viitor Deputat în Parlamentul României aș putea face enorm de multe pentru acest județ pentru că știu, pot și vreau!  Vreau să sprijinim oamenii harnici, să creștem calitatea vieții, dar și să-i ajutăm pe cei cu care soarta nu a fost atât de generoasă. Sunt atâtea de facut! Trebuie doar ca în Parlament să ajungă oameni care să vrea să facă!

Avem un județ extraordinar de frumos, însă nu reușim să îl promovăm serios și să punem în valoare tot ce avem! Există un procent ridicat al șomajului, suntem codași la investiții și la atragerea de fonduri europene. Nu avem viziune, nu avem un plan de dezvoltare coerent pentru viitorul județului nostru! Marea noastră dramă este că ne pleacă tinerii, că nu găsesc aici oportunități pentru a se întoarce, că devenim un județ fără perspective! Din aceste considerente îmi doresc să mă implic și să lupt pentru bunăstarea tuturor oamenilor din acest județ, din poziția de Deputat în Parlamentul României!

Cine mă cunoaște știe cât sunt de ambițioasă și de implicată în tot ceea ce fac, dar și cât de mult am ajutat și îmi doresc să ajut oamenii cum pot eu mai bine. De profesie sunt doctor în psihologie și mediator autorizat. Ca și mediator autorizat vă pot spune că prin natura acestei profesii sunt un om al soluțiilor, încercând în permanență să  pun capăt oricărui conflict. Viața e prea frumoasă ca să ne-o petrecem în certuri cu ceilalți.

Despre mine vă mai pot spune că sunt și dascăl, mai exact Lector Universitar. Din această poziție predau studenților de la Universitate, la Facultatea de Psihologie.

Așadar, vin în fața dumneavoastră cu întreaga mea experiență profesională de până acum pe care doresc să o pun la dispoziția călărășenilor pentru a face tot ce nu s-a făcut până acum, dar și incă multe altele ce trebuie făcute.

Eu, Simona-Maria Vlădica (candidat PMP) sunt cea mai potrivită alegere a locuitorilor județului Călărași pentru a fi Deputat în Parlamentul României.

Vă invit pe toți să mai faceți un efort și să ieșiți la vot chiar de Moș Nicolae, pe data de 06 decembrie 2020 și să mă votați pentru a fi Deputatul dumneavoastră în Camera Deputaților din Parlamentul României.

Împreună vom reuși să mișcăm România noastră dragă!

Împreună vom reuși să mișcăm Călarașiul nostru frumos!

Votați PMP!

Votați MĂRUL!

VOTAȚI Simona-Maria VLĂDICA, Deputat!

            Simona-Maria VLĂDICA, Președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP) Călărași

Comandat de: Partidul Mișcarea Populară-Filiala Călărași

Realizat de: OSR – Oameni Și Relații S.R.L.

CUI Mandatar Financiar Coordonator :11200012

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai cautate

To Top
ro_RORomână
en_GBEnglish (UK) ro_RORomână