Anunţuri/Comunicate

Simona-Maria VLĂDICA, Președinte Partidul Mișcarea Populară (PMP) Călărași: Dragi călărășeni,

Dragi călărășeni,

Noi, echipa PMP Călărași, ne dorim să fim în continuare alături de dumneavoastră!

Eu, Simona-Maria Vlădica, Președintele Organizației Județene a PMP Călărași, am ales să  merg mai departe alături de dumneavoastră și să lupt pentru acest județ, cu toate că până acum nu am obținut suficiente voturi pentru a vă putea ajuta atât cât mi-am dorit și cât îmi doresc, dar voi continua.

Fac politică pentru a fi alături de oameni și în slujba lor, iubesc oamenii și îmi  doresc din inimă, mai ales în acest context în care pare că haosul a pus stăpânire pe mințile guvernanților, să putem fi alături de oameni, să luăm decizii înțelepte pentru a putea trăi frumos și sănătos chiar aici, în țara noastra. Multe se pot face atâta vreme cât la conducerea țării, mai exact în Parlamentul României, vom avea o echipa de profesioniști, oameni cărora, înainte de toate, să le pese de noi toți.

Ca mama a 4 copii vă asigur că voi milita în permanență pentru dreptul copiilor noștri la o educație corectă care să îmbine cunoașterea intelectuală cu formarea morală și spirituală. Copiii noștri sunt viitorii adulți care vor activa în societate și care vor avea grijă de noi atunci când vom fi bătrâni, așa că trebuie să fim foarte vigilenți și atenți cum îi creștem și cum îi educăm!

Deschid lista și voi candida pentru a fi Deputat în Camera Deputaților cu ajutorul si votul dumneavoastră la alegerile ce vor avea loc în data de 06 decembrie 2020, chiar de Moș Nicolae… Alături de mine, candidează pentru a fi Senator în Senatul României, colegul meu Cătălin-Lucian Iliescu. Împreună facem o echipă grozavă care își va pune amprenta în mod clar asupra dezvoltării acestui județ uitat, se pare, de toți parlamentarii trimiși de călărășeni până acum in Parlamentul României, parlamentari care, după ce au ajuns acolo, au cam uitat că au multe obligații față de dumneavostră, cei fără de care nu ar fi putut ajunge în acele poziții. Așadar, noi, candidații PMP pentru Camera Deputaților și pentru Senatul României venim în fața dumneavostră cu mare încredere, responsabilitate și seriozitate propunându-vă un parteneriat echitabil pentru a vă reprezenta cu succes, cu realizări și, mai ales, cu loialitate în Parlamentul acestei țări.

Proiectele cu care candidații PMP pentru Parlament vin în fața dumneavoastră sunt unele utile, concrete, firești și absolut necesare pentru județul Călărași, dar și pentru întreaga țară.

De asemenea, va așteptăm să ne urmăriți pe  Facebook pe pagina politica a PMP Călărași, dar și pe paginile politice ale fiecăruia dintre cei doi care deschidem listele: Simona Maria Vlădica (pentru Camera Deputaților) și Cătălin-Lucian Iliescu (pentru Senatul României).

Mi-aș dori tare mult să ne lăsați mesaje, comentarii constructive și să ne spuneți cu ce poate fi completat programul nostru politic de mai jos, astfel încât, județul Călărași și comunitățile în care trăiți să poată beneficia din plin de prosperitate și dezvoltare.

Aș mai dori să vă mulțumesc tare mult pentru toate voturile pe care mi le-ați dăruit in campania pentru alegerile locale și vă rog să rămâneți alături de mine în continuare și  să susțineți prin votul dumneavoastră echipa mea de la PMP Călărași.

Împreună vom reuși să mișcăm România noastră dragă!

Împreună vom reuși să mișcăm Călarașiul nostru frumos!

            Simona-Maria VLĂDICA, Președinte Partidul Mișcarea Populară (PMP) Călărași

Comandat de: Partidul Mișcarea Populară-Filiala Călărași

Realizat de: OSR – Oameni Și Relații S.R.L.

CUI Mandatar Financiar Coordonator :11200012

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai cautate

To Top
ro_RORomână
en_GBEnglish (UK) ro_RORomână