Anunţuri/Comunicate

USR Călărași: Se pare că a sosit scadența pentru angajamentele în schimbul cărora greii PSD Călărași au aruncat cu sume însemnate de bani în campania electorală

Presiunea pe Marius Dulce pare să fie foarte mare. Nici nu s-a instalat bine în fotoliul de primar că a și început să atribuie contracte către clientela de partid prin mecanismul cumpărărilor directe.Două achiziții inițiate și finalizate în zile consecutive prin acest mecanism ne-au atras atenția:

🚩

Mai întâi, pe 25 noiembrie, Primăria a achiziționat dezinfectant pentru mâini în valoare de 17.800 lei (aprox. 3655 EUR) de la firma S.C. MULTI FUNCTION EVE SRL, controlată prin interpuși de către Iuliana Raiu, consilier local al municipiului Călărași din partea PSD (foto 1). Această firmă pare abonată la contracte cu administrația PSD-istă. Jurnalistul Marin Badea documenta acum un an o altă achiziție dubioasă de portocale, dulciuri și sucuri făcută de către Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași (instituție aflată în subordinea Consiliului Județean controlat și atunci, ca și acum, de Vasile Iliuță). “De la firma Multi Function Eve, în cursul acestui an (2019), Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași a mai achiziționat, pentru suma de 20.867 lei, fără TVA, “costume băieți-fete cu motive tradiționale românești”. Așa se încheie articolul* lui Marin Badea. Se pare că orice ar vinde, această firmă are deschise vistieriile instituțiilor administrației publice locale călărășene.

🚩

A doua zi, pe 26 noiembrie, după ce s-a dezinfectat pe mâini, Primăria a mai atribuit prin cumpărare directă încă un contract, de data aceasta cu o valoare mult mai mare. 407,400 lei (aprox. 83,604 EUR) au plecat către ZMC Trading, firma lui Nicușor Cionoiu, cel care ocupă locul I pe lista PSD pentru Senat la alegerile din 6 decembrie. Obiectul contractului: Întreținere carosabil strada Luceafărului. (foto 2)Îi avertizăm pe reprezentanții PSD că nu sunt stăpânii orașului sau ai județului și că bugetele instituțiilor administrației locale nu sunt buzunarele proprii, din care pot arunca cu bani după bunul plac. Suntem cu ochii pe ei.

Comandat de Partidul Uniunea Salvați România (parte a alianței electorale “Alianța USR PLUS”),

CUI: 11200021″

realizat de Oameni Și Relații SRL

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai cautate

To Top
ro_RORomână
en_GBEnglish (UK) ro_RORomână