Anunţuri/Comunicate

Dan Dumitru, candidat USR Plus pentru Senatul României: „Pe 6 decembrie există o singură varianta corectă: USR PLUS la guvernare!”

Pentru a vorbi cu votanții, merg – de 30 de zile – din poartă în poartă , pe fiecare stradă a localităților din Călărași, împreună cu echipa noastră de voluntari de campanie, pentru că noi

– spre deosebire de ceilalți – nu plătim pentru a ne face campanie: oamenii ne ajută din convingere și ,pentru asta, le mulțumesc !

Sunt întrebat de oamenii pe care îi întâlnesc în aceste acțiuni de campanie: „De ce să votăm USR PLUS?” și  „Cu ce sunteți voi diferiți?”.

Am făcut o selecție de cinci motive, din zecile – sau, poate, chiar sutele – existente, motive pentru care orice om care își dorește o ALTFEL de Românie ar trebui să voteze USR PLUS. Vi le prezint în continuare.

  1. Suntem singurii din politica noastră care ne-am bătut cu PSD!

Membrii USR PLUS – nu ai PNL sau PMP – au ieșit în stradă după OUG 13,  au fost prezenți la marele miting de pe 10 august, au avut colegi care au stat prin spitale în urmă intervenției jandarmilor.

USR PLUS a făcut grevă în Parlament pentru a bloca maltratarea legilor Justiției. USR PLUS a contestat la Curtea Constituțională fiecare abuz legislativ al PSD-ului.

USR PLUS a strâns un milion de semnături pentru inițiativa Fără penali și peste 100.000 pentru Oameni Noi în politică.

  • USR PLUS nu fost parte a farsei politico-interlope din ultimii 30 de ani.

Suntem oameni noi în politică și ne-am alăturat unui nou partid tocmai pentru că, vreme de 30 de ani, vechii politicieni nu au fost în stare să facă nimic – nu avem nici măcar o singură autostradă care să lege provinciile istorice, nu avem niciun spital regional nou.

În schimb, vechii politicieni au eliberat înainte de termen 14.000 de infractori, printre care violatori și tâlhari deosebit de periculoși. Iar acei câțiva dintre noi care au fost pentru puțînă vreme în administrație au reprezentat o gură de aer proaspăt, au arătat că România poate fi guvernată și altfel, nu doar prin hoție și prostie.

  • USR PLUS e singura grupare politică autohtonă care nu include traseiști care au fost aleși pe listele altor partide în trecut.

Ne prezentăm cu o mentalitate total diferită: oamenii noștri au mai puțină experiență în politică, dar vin cu o experiență incomparabil mai mare din mediul privat, acolo unde au reușit să își creeze cariere sau să managerieze companii de succes în domeniul lor de activitate. Nu am trăit o viață din sinecuri, din contră, am contribuit la dezvoltarea județului Călărași, plătind sume considerabile, drept taxe și impozite.

  • USR PLUS este singura alianță care are un program de guvernare cu măsuri realizabile și reale pentru cetățean, nu ficțiuni!

Fie că este vorba despre Școala de la 8 la 5 sau de Zero taxe pe salariul minim, fiecare dintre măsurile USR PLUS pentru România sunt lucruri care aduc o schimbare REALĂ – nu doar pe hârtie – a calității vieții și a nivelului de trăi ale cetățenilor din județul Călărași.

Toate cele 40 de măsuri pe care le-am prezentat public vor fi parte a programului de guvernare, nu vor rămâne doar sloganuri de campanie!

  • USR PLUS are cea mai capabilă și competentă echipa de candidați: oameni tineri, oameni cu facultăți absolvite la STAT, nu la privat!

Colegii mei nu trăiesc din politică și nici nu vor trăi din politică după 6 decembrie. Suntem tineri, avem viitorul înainte și suntem sătui de vechea clasă politicianistă care distruge acest viitor, pas cu pas, cu fiecare zi în care decide să rămânem ancorați în trecut și de aceea am decis să intrăm în această cursa politică: pentru că suntem sătui – ca și voi – să fim mințiți din patru în patru ani de aceiași oameni care schimbă doar culoarea tricoului.

Aș putea continua cu încă 100 de motive, dar cred că – în sinea noastră – le știm, cu toții. Le conștientizăm, ne macină și știm că singura varianta benefică este să conducem pe ultimul drum, pe 6 decembrie, vechea clasă politică; să îi trimitem la lada de gunoi a istoriei și să mergem pe un alt drum.

Vă chem pe toți cei care încă mai credem în România și în oamenii adevărați ai acesteia să nu stați deoparte, să mergem la vot și să încheiem odată și definitiv cu acest stil „balcanic” de a face politică. Ne datorăm acest lucru nouă, li-l datorăm copiilor noștri… li-l datorăm chiar și părinților noștri, care au fost mințiți de 30 de ani!

Pe 6 decembrie există o singură varianta corectă: USR PLUS la guvernare! Dan Dumitru, candidat USR Plus pentru Senatul României.

Comandat de Partidul Uniunea Salvați România (parte a alianței electorale “Alianța USR PLUS”),

CUI: 11200021″

realizat de Oameni Și Relații SRL

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai cautate

To Top
ro_RORomână
en_GBEnglish (UK) ro_RORomână