Anunţuri/Comunicate

Troița –monument cu hramul Sfântul Nicolae din comuna Borcea unicat în România. Senatorul Roxana Pațurcă și primarul Aniel Nedelcu sunt ctitorii acestei realizări de excepție, loc de închinăciune și o poartă către Dumnezeu

Sărbătoare mare azi în comuna Borcea:  Sfințirea Troiței-monument cu  Hramul  Sfântul Nicolae, o realizare de excepție, unicat în România .

Ctitorii acestei zidiri senatoare Roxana Pațurcă  și primarul Aniel Teodor au venit în întâmpinarea dorinței enoriașilor din comuna Borcea si au făurit un loc de închinăciune, o poartă către Dumnezeu, la răscrucea a șapte ulițe în comuna Borcea.

Troița –monument este unică în România . Icoanele au fost  realizate cu un pocedeu brevetat în România mozaic și sticlă fuzionate multistrat  de către compania Art Georgies. O icoană este cu Sfântul Nicolae,cealaltă cu Învierea lui Isus.

La sfințirea acestui monument  făcută de părinții Gheorghe Hangu și Zăldoiu Nelu au participat enoriașii din comună,senatoarea Roxana Pațurcă și primarul Aniel Teodor.

Nelu  Bălașa

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai cautate

To Top
ro_RORomână
en_GBEnglish (UK) ro_RORomână