Anunţuri/Comunicate

REZOLUȚIE DE SUSȚINERE A PREȘEDINTELUI PNL, LUDOVIC ORBAN

Adoptată de Biroul Politic Județean, în cadrul ședinței din data de 12 februarie 2020

Filiala Călărași a fost și este o susținătoare a demersurilor conducerii Partidului Național Liberal, a președintelui Ludovic Orban, pentru gestionarea cu responsabilitate a situației grea cu care România, la fel ca întreaga omenire, se confruntă de aproape un an de zile.

Partidul Național Liberal, cu sprijinul electoratului, a reușit în ultimii ani să scoată România de sub guvernarea anti-europeană, anti-democratică a Partidului Social Democrat și să își asume, probabil, cea mai grea guvernare de după revoluție.

Guvernul Ludovic Orban a impus măsuri sociale și economice pentru combaterea și limitarea efectelor pandemiei, reușind în același timp să creeze premisele pentru stabilitatea necesară revenirii și recuperării din criza creată de COVID 19.

În ciuda nemulțumirilor determinate de măsurile responsabile ale guvernului liberal, ce au adus costuri electorale, Partidul Național Liberal a reușit la alegerile parlamentare un scor care să îi permită constituirea unei coaliții capabile să gestioneze ieșirea din criza impusă de virus și dezvoltarea pe baze solide a României în următorii ani.

Cu toate acestea, în spațiul public au apărut declarații din partea unor colegi liberali care, în loc să întărească în percepția publică, reușitele partidului și guvernării liberale, au adus prejudicii de imagine.

Facem apel, pe această cale, la dezbaterea în forurile interne a eventualelor probleme sau neînțelegeri și gestionarea cu responsabilitate a discursului public, mai ales în această perioadă în care românii au așteptări mari de la principalul partid aflat la guvernare.

De asemenea, ne manifestăm sprijinul pentru președintele partidului Ludovic Orban, pentru colegii noștri din conducerea centrală a Partidului Național Liberal care au ales să ia cu echilibru și înțelepciune deciziile ce se impun, în aceste vremuri atipice și dificile.

Împreună pentru români, pe drumul cel bun, prin noi înșine !

Biroul Politic Județean al PNL CĂLĂRAȘI

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai cautate

To Top
ro_RORomână
en_GBEnglish (UK) ro_RORomână