Politica

Cât de mult contrastează zelul propagandistic al primarului Dulce cu realitatea crudă a condițiilor în care trăiesc călărășenii

prolificitatea zelului unui edil care nu face dar spune

Un pupincurism grețos și o exhibiție propagandistică îl prezintă pe primarul  Marius Dulce cu o masă plină de hârtii și dosare care vrea să dovedească prolificitatea zelului unui edil care nu face dar spune .  Cine are cât de cât deprinderile  muncii intelectuale știe că și aceasta se desfășoară  riguros și organizat și că biroul sau masa trebuie să fie organizate iar munca se face etapizat și nu cu toate hârtiile pe masă.Toate hârtiile pe masă propagandă comunistă ieftină.

  Marius Dulce nu face proiecte și nici nu trebuie să facă proiecte. El trebuie să aibă viziune și să arate direcția. Pentru că nu are nici viziune și nici nu știe direcția, ne arată probabil documentele întocmite de funcționarii primăriei, multe de pe vremea administrației liberale.

Și culmea deși planul Național de Recuperare  Reziliență nu este gata, Marius Dulce are deja proiecte!!!???

În plus  Marius Duce vorbește de parcuri si alte lucruri minore . Nu a citit însă și nu știe priotităițile PNRR (în fotografie)

Cât demult contrastează zelul propagandistic cu realitatea imediată se vede in fotografii  sus: biroul și primarul Dulce-Lux ,Aroganță,Ignoranță și Propagandă, jos: realitatea crudă-călărășenii și condițiile lor de locuit.

Nelu Bălașa

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai cautate

To Top
ro_RORomână
en_GBEnglish (UK) ro_RORomână