Politica

marius dulce pentru unii mumă pentru alții ciumă… O directoare de școală nu trebuie să fie la mâna unui politruc…

De când am intrat în “democrație” “aleșii poporului” nu au reușit să se ridice la înălțimea demnității și răspunderii funcției pe care au ocupat-o  și au rămas, în general, la nivelul genunchiului broaștei, în mlaștina subiectivismului propriei găști și a răzbunărilor pe care funcția publică le-a permis-o  și asta pentru că opinia publică nu sancționează aceste derapaje.

O directoare de școală nu trebuie să fie la mâna unui politruc…

De la preluarea mandatului marius dulce poarta un război cu Directoarea Școlii Gimnaziale Carol I, pentru că nu se supune  dorințelor lui și pune pe primul plan interesele elevilor și ale școlii. Un alt motiv este că el crede că așa se poate  răzbuna pe mine și că mă poate aduce la tăcere.

Primăria și primarul au printre atribuții și responsabilități asigurarea condițiilor de desfășurare a procesului instructiv educativ în școli .

marius dulce ce face!!!???  

A asmuțit  funcționarii din primărie  sub diverse pretexte: audit, informări contratimp și contrafactuale, discriminări, refacere de poceduri , pentru a proba, așa cred ei, neputința directoarei.(în paranteză fie spus  atât realizările procesului instructiv –educativ cât și celelalte aspecte sunt fără precedent de bune)

 De fiecare dată a fost o aventură obținerea de bani pentru nevoile  stringente ale școlii Carol și/ sau alte resurse datorită politicii discriminatorii ale lui dulce și aparatului său din primărie și a ridicat multe și diferite obstacole birocratice  în calea bunului mers al școlii…

Nu scriam aceste rânduri , datorită subiectivități de care aș putea fi bănuit dar este strigător la cer ce s-a întâmplat azi în curte, la corpul școlii nr.7 aparținând de școala Carol : iarba a fost tunsă numai pe suprafața arondată grădiniței din această curte  și au lăsat ostentativ suprafața arondată școlii Carol cu bălării , inclusiv pe terenul de sport.

Nu știu dacă politrucul dulce a luat aceasta măsura sau politrucul viceprimar  coman liviu  care are in responsabilitate spațiile verzi… oricum primăria, primarul și aparatul lui sunt pentru unii mumă pentru alții ciumă.

Dumneavoastră apreciați!

Pentru noi, au arătat  cât de mici sunt cei însărcinați de cetățeni să aibă grijă de comunitate când un fapt care ar trebui să  fie aproape banal  suscită asemenea dorință de răzbunare.

Ce mici sunteți!!!

Nu cred că marius dulce care nu s-a remarcat profesional în nici un domeniu poate evalua o directoare de școală…mai ales că nici nu intră în atribuțiile lui…

marius dulce  …tu trebuie să asiguri condițiile materiale ale funcționării Școlii Gimnaziale Carol I…nu e treaba ta managementul  școlii!

Nelu Bălașa

cum arată curtea în administrarea grădiniței.., e drept că nu s-au întrebuințat să facă treabă dar totuși au tuns iarba…

și cum arată curtea in administrarea școlii Carol I

și hotarul discriminării

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai cautate

To Top
ro_RORomână
en_GBEnglish (UK) ro_RORomână