Anunţuri/Comunicate

Școala Gimnazială Carol I din Călărași este centru autorizat de pregătire si examinare pentru Examenele Cambridge English

Sâmbătă,19 iunie 2021 la Școala Gimnazială Carol I s-au sustinut probele Speaking, reading, writing și listening pentru nivelul Starters, Movers, Flyers, A2Key, B1Preliminary, FCE, CAE.

Dincolo de forfota cotidiană, în liniște, iată că se întâmplă lucruri deosebite  în învățământ în general și în învățământul călărășean în special.  Școala Gimnazială Carol I  din Călărași, școala numărul 1  în Călărași  își  afirmă zi de zi valorile, calitatea corpului didactic și calitatea absolvenților.

Centru de pregatire și examinare încă din anul 2016, Școala Gimnazială Carol I din Călărași este centru autorizat de pregătire si examinare pentru Examenele Cambridge English, care sunt recunoscute în lumea întreagă de către şcoli, universităţi şi angajatori din mediul public şi privat.

Inițiat și condus de profesoara Mihaela Radu, cea care dă viață și conținut  centrului reprezintă, cu certitudine, o adevărată provocare pentru viitor .  Realizările profesionale și științifice ale Doamnei profesor Mihaela Radu, pun în lumină polivalența activității sale și amplitudinea implicațiilor pe care le-a avut pe plan național și internațional de-a lungul timpului. 

prof.Rodica Neagu-director,Școala Gimnazială Carol I

Certificatele emise de Cambridge Assessment English din cadrul Universităţii Cambridge din Marea Britanie atestă nivelul cunoaşterii limbii engleze conform Cadrului European de Referinţă pentru limbi străine și sunt recunoscute de către universități prestigioase din afara țarii sau din România (în special cu C1 Advanced)

Pe data de 19 iunie 2021 la Școala Gimnazială Carol I s-au sustinut probele Speaking, reading, writing si listening pentru nivelul Starters, Movers, Flyers, A2Key, B1Preliminary, FCE, CAE.

Examenele au fost desfășurate în colaborare cu EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre) care este o instituție autorizată de prestigioase organisme internationale de învățământ să furnizeze în România, examene de atestare a cunoștintelor dobândite în studierea limbilor de circulație internaționaăa: ENGLEZA si GERMANA.

 Aproape 100 de elevi au sustinut examenul Cambridge cu emoții, dar și cu bucuria că sunt capabili să participe la un examen internațional.

 Aceste examene de limba engleză sunt concepute special pentru elevi din școlile primare, gimnaziale și licee. Acestea asigură o bază solidă și un cadru optim de învățare pentru a ajuta copiii și adolescenții să capete încredere și să își îmbunătățească cunoștințele de limba engleză.

Nelu Bălașa

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai cautate

To Top
ro_RORomână
en_GBEnglish (UK) ro_RORomână