Anunţuri/Comunicate

Călărași,un grav atentat la libertatea presei şi libertatea de expresie

Sub protectia anonimatului sau uneori chiar la vedere,o  anumită gaşcă formată dintr-o mână de invidizi care „duhnesc a neputinţă de la o poştă” stau şi înjură, calomniază, aruncă cu invective în stânga şi în dreapta, iar mai nou şantajează oameni de afaceri sau politici, fie postând pe propriile site-uri tot felul de obscenităţi sau minciuni, fie plasând pe blog-urile altora, comentarii care abundă în injurii, ei devenind cu adevărat  ” vidanjori ai blogurilor”, finanțați de politicieni și cu resurse de la instituții publice…

Ţinta în aceste zile redacţia ziarului Argument

Aceşti indivizi care încalcă legea,(recidivişti cu sentințe, unele chiar recente)  se remarcă un cerc de vreo câţiva, care uniţi în cuget şi propriile lor simţiri, încearcă să se impună ca un fel de lideri ai spaţiului virtual din Călăraşi, atacând orice persoană care doreşte să păşească pe ceea ce ei cred, în mintea lor bolnavă, că este terenul lor de joacă, unde pot să facă orice, fără să aibă teama ca vor fi sanctionaţi de lege.

Miza? compromiterea  publică a ziarului,site-ului şi oamenilor care scriu, scăderea credibilităţii, datorită politicii editoriale care deranjează pe stăpânii lor politici.

De câteva zile sunt atacate paginile de fb ale ziarului şi colaboratorilor,sunt blocate şi raportate şi ameninţaţi colaboratorii. Un grav atentat la libertatea presei şi libertatea de expresie,un nemaiîntîlnit, un proces de hărţuire organizat,un grup organizat pentru comiterea de infracţiuni informatice… cu IP în instituțiile publice locale…instituții dominate de PSD.

Cine stopează aceste acte de criminalitate informatică?

Nelu Bălașa

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai cautate

To Top
ro_RORomână
en_GBEnglish (UK) ro_RORomână