Anunţuri/Comunicate

Conducerea PNL Călărași vrea refacerea alianței cu USR. Liberalii vor cât mai urgent de un Guvern cu atribuții depline

Vineri,05 noiembrie 2021, a avut loc conferința de presă săptămânală a PNL Călărași.

La conferința de presă au fost prezenți Senatorul Ciprian Pandea-Președintele organizației județene PNL,Deputatul Emil Dumitru,Prefectul Valentin Barbu și Primarul comunei Jegălia Vasile Aurel.

O evoluție calitativă atât prezența cât și declarațiile participanților față de precedentele ieșiri publice. Mai organizați,cu mesaje mult mai clare și curajoase participanțiI de vineri au oferit perspectiva redevenirii PNL la statutul de alternativă viabilăpe plan local  la PSD.

În cadrul conferinței de presă de vineri,05 noiembrie 2021, Ciprian Pandea senator, Emil Dumitru deputat și Valentin Barbu Prefect au făcut declarații pentru refacera alianței cu USR.

Conferința de presă a fost deschisă de Senatorul Ciprian Pandea, Președintele organizației județene PNL Călărași.

Avem nevoie, cât mai urgent de un Guvern cu atribuții depline, dar și de o majoritate parlamentară care să ne dea posibilitatea să ne respectăm promisiunile pe care le-am făcut în 2020 a declarat Pandea

Azi când discutăm mare parte din membrii PNL și cei aflați în conducerea PNL tind către o guvernarea alături de USR, refacerea  alianței de centru dreapta, însă ne trebuie și o majoritate confortabilă în parlament astfel încât să ducem la îndeplinire programul de guvernare și promisiunile făcute în 2020 motiv pentru care negociem cu toate forțele politice a mai spus Președintele PNL.

A fost  demarat Programul național de construire de creșe noi al Guvernului. Ministerul Dezvoltării a aprobat primele 43 de creșe, dintre care două în municipiul Călărași și una în municipiul Oltenița.

Ne dorim cu toții ca în următorii ani, în fiecare localitate din județul Călărași, să nu mai avem drumuri de pământ sau de piatră, să avem sisteme de alimentare cu apă și canalizare funcționale și eficiente, pe scurt ne dorim ca traiul călărășenilor să fie unul mai bun.

Iar #dezvoltarea înseamnă investiții publice, multe dintre acestea urmând a fi asigurate prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”,  Luni se încheie depunerea de proiecte pentru acest program. Din județul Călărași au fost depuse proiecte în valoare de 2,2 md de lei., a conchis Ciprian Pandea.

Nelu Bălașa

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai cautate

To Top
ro_RORomână
en_GBEnglish (UK) ro_RORomână