Anunţuri/Comunicate

Budești, primarul Ilie Mihai,acțiuni pentru comunitate cu forțe proprii : Secție de zi și ambulatoriu un centru cultural la Budești

Primarul Ilie Mihai și  a propus să folosească clădirile și facilitățile fostului spital orășenesc din Budești și cu posibilitățile comunităților, cu ajutorul cetățenilor și al sponsorilor să facă pași înainte până  vor fi identificate liniile de finanțare pentru proiectele necesare comunității.

Secție de zi și ambulatoriu la Budești asistență pentru sănătate cu 20 de paturi și un centru cultural la Budești,cu finanațare de la primărie și cu sponsorizări,

Am făcut apel la sponsori,am făcut apel la cetățeni  și  în fiecare zi,în fiecare localitate  inițiative și realizări pentru cetățeni, spune Ilie Mihai.

Primarul are o comunicare permanentă atât directă fiind zilnic în mijlocul cetățenilor  cît și pe paginile de socializare.

Ascultă ideile și sugestiile cetățenilor și apoi mobilizează resurese din primărie,oameni și logistică și cu organizare și inițiativă reușește să  facă față cerințelor.

Ne ocupăm și mobilizăm cetățenii pentru buna gospodărite și curățenine a spațiilor publice, a declarat Ilie Mihai primarul orașului Budești.

Ilie Mihai spune că are mare încredere în senatorul Ciprian Pandea și că se bazează mult pe ajutorul său pentru locuitorii din Orașul Budești.

Nelu Bălașa

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai cautate

To Top
ro_RORomână
en_GBEnglish (UK) ro_RORomână