Anunţuri/Comunicate

Alin Drăguli-propunem proiecte viabile pentru cetățeni

Am lansat ideea proiectului de străpungere a străzii Locomotivei către Centrul Comercial Catex, la sfârșitul anului trecut, pentru a fi supus dezbaterilor de către autorități.

Mulțumesc călărășenilor și presei locale care au susținut in această perioadă necesitatea realizării proiectului! Fără această susținere este puțin probabil să fi existat schimbarea de poziție a conducerii primăriei.

În ianuarie am insistat și am readus ideea în spațiu public – avem nevoie de acest drum care va descongestiona B-dul Republicii, Str. București și Prelungirea București și va ușura accesul cetățenilor din zona 10 nivele, 2 Moldoveni, Școala 11- Mircea Vodă, Liceul Danubius și alte zone adiacente spre complexul comercial Catex și Centrul Civic al orașului.

Pe 8 februarie, dl Dulce prezintă motive puerile, nefondate, de respingerea a proiectului, motive provenite din superficialitatea analizării situației.

Zilele trecute, după ce în sfârșit a făcut o vizită pe teren, la insistențele călărășenilor și a presei, își reconsideră total poziția și anunță demararea procedurilor în primă fază printr-o adresă către CFR.

(Este nevoie de o întâlnire si cu reprezentanții CFR Marfa – institutie distinctă, proprietară a unei părți din terenul vizat).

Este de apreciat această schimbare de atitudine a conducerii primăriei față de proiectul pe care l-am propus, prin care se va descongestiona în mod vizibil circulația în Călărași.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai cautate

To Top
ro_RORomână
en_GBEnglish (UK) ro_RORomână