Anunţuri/Comunicate

Elevii Liceului Pedagogic Ștefan Bănulescu din Călărași premiați în cadrul proiectului “Construiește-ți viitorul”

CONCURS DE MESERII HORECA, LA CĂLĂRAȘI

 Centrul Regional de Formare Profesională a Adulților (CRFPA) Călărași a găzduit, în data de 5 iulie 2022, Concursul de Meserii HoReCa.

Evenimentul a avut loc în premieră, la Călărași, și face parte dintr-un proiect cu fonduri europene, intitulat “Construiește-ți viitorul”.

La acest concurs au participat elevi din anii terminali ai Liceului Pedagogic Ștefan Bănulescu, care și-au demonstrat abilitățile dobândite la cursurile efectuate în cadrul instituției, pe specializările: tehnician în gastronomie, ospătar, cofetar-patiser și brutar-preparator de paste făinoase.

 Elevii câștigători ai competiției au fost premiați în bani. “Proiectul este unul pe fonduri europene, dedicat stagiilor de practică în domeniul HoReCa.

 Lider de proiect este Asociația Ai voință, ai putere Oltenița, în parteneriat cu Fundația Pestalozzi, Fundația Natura Vie din Călărași și Liceul Pedagogic ,, Ștefan Bănulescu” Călărași.

Scopul acestui proiect este ca în urma stagiului de practică efectuat de către elevi, angajatorii din domeniul HoReCa să încerce să își găsească mai ușor echipa de lucru.

La acest proiect participă numai elevii de la profilele HoReCa care să se angajeze în acest domeniu sau să își continue studiile.

Proiectul este implementat pe Programul Operațional Capital Uman. În urma acestui concurs de meserii s-au acordat trei premii pentru fiecare profil: premiul I în valoare de 3.000 de lei, premiul II în valoare de 2.000 de lei și premiul III, în valoare de 1.000 lei.

Elevii participanți din cadrul Liceului Pedagogic ,,Ștefan Bănulescu”, sunt

Premiul 1

Grosu Mihaela Monic Opriș Viorel Bucoveanu Nicoleta Nistor Alina Premiul 2

Bodeanu Alexandra-Elena, Bodeanu Lucica-Ionela Ianoș Andreea

Premiul 3

Dincă Ionela Chirea Ana Soare Simona Cristea Ionela elevi din anii terminali de liceu,

coordonați de profesorii Frangu Viorica și Radu Filofteia.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai cautate

To Top
ro_RORomână
en_GBEnglish (UK) ro_RORomână