Anunţuri/Comunicate

Alin Drăgulin,Președintele organizației municipale PNL: Ratele acestui credit inutil vor fi plătite din creșterile de taxe și impozite, suportate din buzunarul călărășenilor

Am acționat în instanță pentru a stopa contractarea împrumutului de 60 de milioane de lei pe motive de nelegalitate și lipsa temeiului.

Ratele acestui credit inutil vor fi plătite din creșterile de taxe și impozite, suportate din buzunarul călărășenilor și așa împovărați în această perioadă. De curând conducerea primăriei a făcut o rectificare bugetară pentru a putea acoperi creșterile ROBOR aferente ratelor aflate în plată.

În cei doi ani de la începutul mandatului M.Dulce a împrumutat călărășenii cu 100 de milioane lei.

Împrumuturile vizează, în mod surprinzător, susținerea unor proiecte a căror finanțare din fonduri europene, de 42 milioane euro, a fost deja obținută de fosta administrație (liberală).

M.Dulce a tras și sumele din împrumuturile neutilizate ale administrației precedente. Menționez că fosta administrație a împrumutat în 8 ani cca 60 milioane lei pentru finanțarea unor proiecte care nu puteau fi finanțate din alte surse, la acea dată.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai cautate

To Top
ro_RORomână
en_GBEnglish (UK) ro_RORomână