Anunţuri/Comunicate

Ilie Mihai un primar implicat și apreciat

Într-un efort de documentare despre  orașul Budești și primarul orașului Ilie Mihai am fost plăcut surprins de contul interactiv  pe facebook  al primarului, firescul,implicarea și aprecierea de care se bucură Ilie Mihai din partea cetățenilor,un dialog viu aproape zilnic și rezultatele aceste activități pline de transparență la primăria orașului Budești.

Redau mai jos câteva din aprecierile cetățenilor din Budești:

Irina David Felicitări! Domnule primar ne-ați arătat încă o dată că vă țineți de promisiunile făcute si nu ezitați să ne oferiți ceea ce avem nevoie atât noi cât și pt copii noștri care au nevoie în viitor

Când vrei să faci ceva se vede  Dumnezeu sa îți dea sănătate unchiule pentru tot ceea ce faci și ai făcut până acum 

Nelly Adela Ilie Cel mai bun primar care a existat vreodată în Budești!!! Felicitări și mulțumim pt tot ceea ce faceți!!

Florinita Stoica Felicitări  domnule primar pentru că vă gândiți la comunitate sunteți un om de valoare mare pentru budeșteni omul sfințește locul succes în continuare să vă ajute bunul Dumnezeu doamne ajută !

Marian Sandu Domnul primar respect maxim să ți de-a Dumnezeu sănătate și multă putere să faci ce nimeni nu a putut să facă în orașul Budești .

Gheorghe Consilierul O dată cu numirea lui Mihai Ilie ca primar comunitatea de romii este respectată, bravo domnule primar!

Eugen Dinu Vă doresc mult succes ,sânteți un suflet mare și o capacitate pentru fiecare cetățean !

Miki Mihaela Deja ne-am obișnuit cu lucruri frumoase din partea dvs…mulțumim pt ca existați și ca sunteți primarul nostru!

Violeta Nistor Bravoooooo să vă de-a Dumnezeu multă sănătate nu am greșit nici o secundă când am zis că sunteți un om de valoare și ne-am pus toată baza în dumneavoastră!!!

Maria Carolina Omul cuvântului. Un primar unic pentru Budești și cel mai bun exemplu pentru alți primari. 

Felicitări domnule primar. Dumnezeu să vă ocrotească pretutindeni. 

Neagu Iulica  Felicitări dle primar!Sânteți cel mai bun Primar, din câți a avut orașul Budești în ultimuli 30 de ani!Sănătate și noroc!

Sergiu NersidanFelicitări domnule primar! Dacă până la acest mandat nu v au votat, măcar acum își dau seama ce au pierdut la atâtea mandate!

Eforturile și muncă depusă se văd în fiecare realizare!Felicitări domnule primar!Se văd realizări în Budești!

 a consemnat  Nelu Bălașa

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai cautate

To Top
ro_RORomână
en_GBEnglish (UK) ro_RORomână