Anunţuri/Comunicate

Vasile Stoica atent, grijuliu și preocupat de nevoile cetățenilor din comuna Dorobanțu

Vasile Stoica un exemplu de inițiativă,acțiune și implicare in viața satului, fermier, om de afaceri, sponsor, filantrop, voluntar a marcat definitiv destinele comunității.

Vasile Stoica și-a pus amprenta pe tot ce înseamnă dezvoltarea și modernizare comunei Dorobanțu și îmbunătățirea calității vieții locuitorilor.

 Cel mai important fermier din zonă are o preocupare permanentă pentru comunitatea din care face parte și pentru că bugetul comunei nu este suficient pentru toate nevoile mai adaugă și din bugetul propriu.

Vasile Stoica primarul comunei Dorobanțu a inițiat o serie de proiecte care se află în derulare modernizare străzi și trotuare,îmbunătățărie condițiilor în școli și  mai ales  realizarea Centrului Cultural Multifuncțional din Comuna Dorobanți ce urmează să fie dat în curând în folosință.

Dotat cu spații culturale multifuncționale și o sală de evenimente de 400 de locuri Centrul Cultural Multifuncțional este cea mai modernă construcție din comună.

Imediat în vecinătatea  Centrului Cultural și a bisericii,  fermierul Vasile Stoica finanțează o capelă pentru nevoile cetățenilor. O capelă cum nu are nici municipiului Călărași . Aproape 4 miliarde va sponsoriza compania Prodcereal comunitatea din Dorobanțu pentru construirea  capelei.

Modernizarea bazelor sportive și susținerea sportului local este una din preocupările și finanțările pe care edilul comunei Dorobanțu  le susține cu responsabilitate și plăcere.

Promovăm  aceleași  principii  și  valori  liberale. Intreprinderea privată,libera inițiativă,voluntariatul pentru binele comunității.Rămân  același  om  deschis, înțelegător, drept  cum mă știți din totdeauna, a declarat Vasile Stoica pentru Argument.

Vasile Stoica un exemplu de inițiativă,acțiune și implicare in viața satului, fermier, om de afaceri, sponsor, filantrop, voluntar a marcat definitiv destinele comunității.

Pentru modul cum gestionează  comunitatea   din Dorobanțu, pentru faptul că este  un om frumos la suflet, cu o familie frumoasă ,  are  alături oameni  minunati care i-au incredintat votul.

Aceste lucruri fac din Vasile Stoica un om puternic și respectat.

Nelu Bălașa

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai cautate

To Top
ro_RORomână
en_GBEnglish (UK) ro_RORomână