Anunţuri/Comunicate

Radu Iulian,primarul comunei Dichiseni: Ne preocupă creșterea calității vieții în satele noastre! Să creștem cât mai mult

Comuna Dichiseni este o comună racordată la tendințele de modernizare și îmbunătățirea calității vieții. Condusă de un primar harnic și ambițios  are rezolvate la un nivel  bun condițiile legate de infrastructura rutieră,alimentarea cu apă și canalizare,condițiile necesare funcționării educației școli și grădinițe,ale cultelor,condiții pentru activitățile cultural-artistice și sportive.

Am pus accentul pe proiecte și am căutat finanțări,am realizat documentații ,am depus proiecte… fiind o localitate cu sub 2000 de locuitori ne-a afectat mereu la punctaj, dar nu renunțăm… a declarat Radu Iulian primarul comunei Dichiseni pentru Argument.

Am găsit forme de lucru eficiente și cu rezultatele nu au încetat să apară . Asocierea în vederea depunerii proiectului pentru alimentare cu gaze împreună cu Jegălia și Unirea este  o acțiune  finalizată cu succes și urmează construirea conductei de gaze care va deservi cele trei localități.

Colaborarea cu primarul din Jegălia s-a finalizat cu succes prin construirea a două grădinițe moderne în Dichiseni și Gâldău.

Este sănătos să ne avem o colaborare bună cu școala,asta facem noi aici la Dichiseni.

Căminul cultural dat în folosință de curând oferă spații pentru socializare,actiivități cultural artistice

Avem sală  de sport și țintim un proiect cu finanațare AFIR pentru bază sportivă.

Astfaltarea, alimentarea cu apă și canalizarea sunt preocupări constante care duc la creșterea nivelului de trai.

O preocupare deosebită există pentru lăcașurile de cult și casele parohiale Avem trei biserici și două mânăstiri : Libertatea și Crucea de leac.

În dezvoltarea localității noastre  ținem cont de noile tehnologii,de noile tendințe în dezvoltarea localităților. Avem în pregătire proicte care vizează construirea unui parc fotovoltaic.achiziționarea unui microbuz electric și două stații de încărcare pentru vehicule electrice,o platformă pentru colectarea selectivă a gunoiului-înființarea de centru de colectare prin aport voluntar.

Dăm o atenție deosebită extinderii cartierului rezidențial

Dacă creem condiții o să vină și rezultatele a încheiat Iulian Radu primarul comunei Dichiseni

 a consemnat Nelu Bălașa

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai cautate

To Top
ro_RORomână
en_GBEnglish (UK) ro_RORomână