Uncategorized

Dulce le începe pe toate si nu termină nimic…haosul generalizat înghite spaţiul public,oamenii,circulaţia.

Dulce le începe pe toate si nu termină nimic…haosul generalizat înghite spaţiul public,oamenii,circulaţia.

Resposabil primarul dulce marius .În timp ce oraşul este făcut  zdrenţe de către firmele de casă sub obladuirea indolentă,iresponsabilă şi criminală a municipalităţii si primarului, dulce încearcă să înfrumuseţeze realitatea cu planşe colorate  în conferinţe de presă cu singura preocupare propria-i imagine.

Aşa s-a întâmplat  cu bazarul     anunţat cu surle şi trâmbiţe odată cu începrea proiectului unde nu se mai întâmplă nimic,cu pista de biciclete  cică tematic unde e liniştea din decembrie când trebuia să fie terminată,aşa se întâmplă cu piaţa centrală. Planşe colorate.

MINCIUNI!!!

Haosul generalizat înghite spaţiul public,oamenii,circulaţia. Resposabil primarul dulce marius…

Realitatea crudă este prezentă la fiecare pas. Nesimţirea şi sfidare sunt impardonabile. Lucrurile sunt scăpate rău de sub control.

Nu a terminat bazarul, a abandonat Piața Centrală dar spune că va moderniza Oborul…

un secretar de stat și un primar!!!???? ce decizii,ce poti vedea intr-un obor!!!???

Deschiderea bazarului a fost permanent amânată, între timp s-au făcut o mulțime de rectificări bugetare fiindcă constructorul mai avea nevoie mereu de câte ceva.

Despre situația de la Piața Mare am mai vorbit, un lung șir de explicații care durează de vreun an jumate, nimic mai mult, nici măcar nu știm cine și dacă se va mai construi acolo ceva. Fără măsuri de conservare construcția începută, în care s-a investit peste 2 milioane de lei, se degradează sub ochii călărășenilor.

Nelu Bălaşa

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai cautate

To Top
ro_RORomână
en_GBEnglish (UK) ro_RORomână