Uncategorized

Doru Dincă iese din politică

Alin Drăgulin:Dorinel Dincă este omul în care Federația Romană de Fotbal își pune baza pentru un viitor mai bun pentru sportul rege!

Odată cu promovarea profesională în rândul FRF, Doru nu mai poate ocupa vreo funcție politică.

Dorinel Dincă este un om dedicat, care pune suflet în tot ceea ce face. În Consiliu a fost un adevărat luptător pentru orașul nostru, fiind unul dintre consilierii incomozi pentru actuala conducere a Primăriei, iar în cadrul Organizației Municipale a  PNL fost unul dintre cei mai activi și implicați colegi, un om conectat la realitățile acestui oraș și la problemele călărășenilor.

Personal îi mulțumesc pentru toată activitatea pe care a depus-o și sunt convins că în toată această perioadă am câștigat un prieten.

Mult succes, Doru!

Doru Dincă:La final de an, cei mai mulți preferă bilanțuri pentru trecut, eu aleg perspectivele pentru viitor.  Am decis ca, din anul 2024, să fac un pas în față pentru a ajuta și mai mult fotbalul și sportul călărășean, atât ca președinte AJF, cât și cu toată expertiza managerială pe care am dobândit-o în sport.

Acest pas în față înseamnă că renunț la calitatea de membru PNL și la cea de consilier local.

Le mulțumesc foștilor colegi dar mai ales călărășenilor care mi-au încredințat votul lor. E un pas în față pentru că am intrat în politică dintr-un singur motiv: tocmai pentru că la acel moment puteam ajuta fotbalul și sportul călărășean mai mult prin acest context. De acum, voi avea mai mult timp, energie și o arie mai largă de implicare spre obiectivul meu de a le oferi tinerelor generații din județul nostru șansa unui parcurs în sport și de a bucura călărășenii cu performanțele lor.

Nu a existat niciun conflict care să mă determine să fac acest pas în față. Și poate mulți consideră că doar un nebun ar ieși din politică tocmai înaintea unui an electoral! Dar asta e tocmai dovada că nu agenda personală m-a interesat și mă va interesa vreodată, ci doar viitorul fotbalului și sportului călărășean.

Rămân încredințat că politicul trebuie neapărat să rămână aproape și să susțină sportul investind în infrastructură, în formarea și desăvârșirea talentelor, în pregătirea antrenorilor, în dezvoltarea competițiilor. Și voi fi aproape, la orice oră, de orice proiect al autorităților locale dedicat acestor obiective.

Avem nevoie de oamenii politicului lângă sport, la fel cum e nevoie de manageri integri și competenți în sport. Rămân în a doua categorie, cu implicare totală și deschidere permanentă!

Al vostru și al fotbalului călărășean,

Dorinel Dincă

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai cautate

To Top
en_GBEnglish (UK)
ro_RORomână en_GBEnglish (UK)