Politica

Ionel Tatu și depus marți,23 aprilie 2024, candidatura pentru Primaria Comunei Vâlcelele

Vreau să vă mulțumesc că mi-ați acordat încredere, mă susțineți, și vă invit să-mi fiți alături în această campanie!”,

Motivul pentru care am decis sa candidez pentru un nou mandat de Primar este faptul că , avem # proiecte de finalizat dar și alte planuri care sa aducă bunastare, locuitorilor comunei.

„Faptele vorbesc” – este deviza mea și a viitorilor mei colegi din Consiliul Local, unde vom continua proiectele de modernizare a comunei.

 Sunt decis să câştig un nou mandat de primar deoarece faptele vorbesc pentru mine. Evident, unul din principalele motive pentru care m-am hotărât să candidez este şi faptul că mai avem proiecte pe care trebuie să le finalizăm.

Unele sunt finalizate, altele se află deja în derulare. Mi-am propus și pentru acest mandat o serie de proiecte concrete pentru comunitate, proiecte pe care să le puteți urmării și care să fie folositoare comunității,a declarat primarul comunei Vâlcelele Ionel Tatu.

Primarul Ionel Tatu din comuna Vâlcelele își respectă angajamentele  față de comunitatea sa înainte de încheierea mandatului din 2024. Prin proiecte ambițioase și inovatoare.  A  transformat întreaga localitate și satele adiacente, scrie

O realizare notabilă a primarului Tatu este asfaltarea tuturor străzilor din comună și din satele învecinate, îmbunătățind confortul locuitorilor. Cu toate că acest demers a necesitat resurse semnificative, el a demonstrat dedicare pentru dezvoltarea infrastructurii locale în beneficiul comunității.

Implicarea sa nu se oprește aici. Primarul Tatu intenționează să reabiliteze căminul cultural, o dorință veche a localnicilor. În ciuda dificultăților întâmpinate, precum licitații și creșterea prețurilor materialelor de construcție, el este hotărât să ducă proiectul la îndeplinire.

De asemenea, comuna Vâlcelele va beneficia de fonduri pentru extinderea rețelelor de gaze naturale și pentru conectarea la rețeaua națională de distribuție a gazelor naturale. Această inițiativă, anunțată de către ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, Adrian-Ioan Veștea, și de ministrul energiei, Sebastian-Ioan Burduja, va aduce avantaje semnificative locuitorilor.

Pe lângă proiectele de infrastructură, primarul Tatu acordă atenție și altor aspecte importante ale vieții comunitare. El se implică în modernizarea infrastructurii locale, digitalizarea și creșterea siguranței prin instalarea unor sisteme de supraveghere video cu recunoaștere a numerelor de înmatriculare, se arată în sursa [citată]

Gestionarea deșeurilor reprezintă, de asemenea, o preocupare majoră pentru primarul Tatu. El propune introducerea de containere pentru colectarea selectivă, cu scopul de a îmbunătăți procesul de gestionare a deșeurilor și de a contribui la protejarea mediului înconjurător.

A consemnat, Nelu Bălașa

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai cautate

To Top
en_GBEnglish (UK)
ro_RORomână en_GBEnglish (UK)