News

Primarul Costel Boitan conduce modernizarea in Valea Argovei

Primarul Costel Boitan conduce modernizarea in Valea Argovei: scoli, Infrastructură și spații verzi beneficiază de investițiiÎntr-un efort susținut de a aduce progres și confort locuitorilor din Valea Argovei, primarul Costel Boitan a anunțat finalizarea unei serii impresionante de proiecte de modernizare.

De la școli la infrastructură esențială, comunitatea va beneficia de îmbunătățiri semnificative în multiple domenii.Printre realizările remarcabile se numără modernizarea completă a școlii din zonă, oferind elevilor un mediu educațional mai confortabil și eficient.

În plus, infrastructura a fost actualizată în ceea ce privește apa și iluminatul, aducând un plus de siguranță și confort în viața de zi cu zi a locuitorilor.Pe lângă acestea, primăria a investit în dezvoltarea unei baze sportive moderne, oferind oportunități noi pentru activități recreative și sportive în comunitate.

Totodată, parcurile au fost reabilitate pentru a oferi locuitorilor spații verzi atrăgătoare și relaxante.

Primarul Boitan a subliniat ca este în faza de inchiere a unui contract pentru studiu de fezabilitate pentru a introduce gaze naturale, importanța acestor proiecte pentru creșterea calității vieții în Valea Argovei și a exprimat angajamentul său continuu pentru dezvoltarea durabilă a comunității.

Aceste investiții semnificative reprezintă un pas important în direcția unei comunități mai moderne, prosperă și echilibrate.

Nelu Bălașa

Toate reacţiile:11

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai cautate

To Top
en_GBEnglish (UK)
ro_RORomână en_GBEnglish (UK)