Politica

Daniel Florea : Fiecare candidat AUR poate avea grijă de o cumunitate

Daniel Florea a făcut în scurt timp din nimic o organizație de partid și din această organizație o ofertă electorală pe care a prezentat o  miercuri 17.04.2024 la Sala Barbu Știrbey. Cu această ocazie Daniel Florea  a  arătat măsura implicării si competenței lui politice ca și calitățile de lider remarcabile o prezență remarcabilă  și un discurs antrenant și mobilizator:

Echipa aceasta de oameni minunați nu a fost fost aleasă la întâmplare…ci  i-am ales mergând la fiecare la ei acasă,m-am întâlnicut cu ei,la ei acasă,am văzut cum se poartă cu familiile lor,cum se poartă cu vecinii,cum se poartă vecinii cu ei,cum se poartă oameni din localități cu ei,am văzut dacă e curat la ei acasă,nu dacă au bani mulți,pentru că un astfel de om poate conduce o cumunitate.

Toți oamenii de aici (candidații n.r.) așa sunt pot avea grijă de o cumunitate. Le –am spus din suflet: sunt avocat , am fost judecător,primar,am fost și sunt deputat,dar sunt român,cu inimă de român,care crede în Dumnezeu. Suntem români și tot ce trebuie să facem noi, aici,în Călărași este să facem lucrurile așa cum le-am afce pentru familia noastră.

Daniel Florea este un mare câștig pentru AUR Călărași. Succesul aceste organizații stă în masură covârșitoare în talentul si calitățile lui de bun organizaror,de lider.

AUR #Călărași și-a lansat candidații pentru alegerile locale.Au participat: Marius Lulea, Gheorghe Piperea,  Muhammad Murad si Mugur Mihaescu!  

Candidații AUR

Daniel Florea pentru președinte Consiliul Județean Călărași

Dragoș Coman pentru primar muncipiul Călărași

a consemnat Nelu Bălașa

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai cautate

To Top
ro_RORomână
en_GBEnglish (UK) ro_RORomână